Opleiding en Cursus


paranormaal.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Opleiding en Cursus
Anzn
Anzn
http://www.anzn.nl

Atma
Atma
http://www.atma.nl

Caduceus
Onderwijsinstelling caduceus lieveren verzorgt opleidingen op het gebied van intuitieve ontwikkeling, healing en reading.
http://www.caduceus.nl

Ciso
Ciso
http://www.globalxs.nl/home/c/ciso

Civas
Civas is dť specialist in schriftelijk onderwijs op het gebied van persoonlijke groei, alternatieve geneeswijzen, counseling, coaching, psychologie en pedagogiek.
http://www.civas.nl

De Regenboog
De Regenboog
http://www.home.zonnet.nl/didy-ewald

De Trom
De Trom
http://www.detrom.nl

Ishtar
Astrologie, neuroreflexmassage, opleiding astrologie, horoscoop, cursus astrologie
http://www.ishtar.nl

Krystyna
Krystyna
http://www.krystyna.nl

Miracles In Contact
Miracles In Contact
http://www.miraclesincontact.nl

Naeg
De nederlandse academie voor energetische geneeswijzen geeft opleidingen aan artsen en therapeueten. de opleiding energetische geneeswijzen verschaft de deelnemer kennis en vaardigheden op basis waarvan in de praktijk bij iedere cliŽnt een betrouwbare diagnose gesteld wordt en een effectieve therapie ingezet kan worden. energetische geneeswijzen is een integraal systeem, waarbij kennis van acupunctuur, reguliere geneeskunde, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde, bioresonantie therapie, emotionele therapieŽn, coaching, chakra balancing, nlp, computer-analyse, praktijkervaring en andere natuurlijke geneeswijzen gecombineerd worden tot ťťn praktisch toepasbaar geheel.
http://www.naeg.nl

Ontspanningstherapie
Ontspanningstherapie is een ontdekkingsreis waarbij je leert je spanningen te vinden, te begrijpen en door bepaalde technieken los te laten. ontspanningstherapie: opleiding, korte cursussen en individueel therapie.
http://www.ontspanningstherapie.nl

Osmoseyoga
Omose yoga - nederlands opleidingsinstituut voor yoga, meditatie, spirituele ontwikkeling, bedrijfstainingen en psychologenpraktijk. het beleid van osmose is gericht op het aanbieden van een breed palet aan diensten ter bevordering van het lichamelijk, geestelijk en spiritueel welzijn van mensen. onze diensten bestaan uit het aanbieden van professionele vakopleidingen, cursussen, trainingen en activiteiten die een preventieve, educatieve en curatieve werking hebben op het welbevinden van de leerlingen.
http://www.osmoseyoga.nl

Purpose
Purpose
http://www.purpose.nl

Qigong
Stichting qigong cirkel - stichting ter bevordering van energetische geneeskunsten, ontwikkeling van innerlijke energie en spirituele groei voor lichamelijke kracht en geestelijke gezondheid.
http://www.qigongcirkel.nl

Sagho
Sagho
http://www.sagho.nl

Shiatsu
An informative website about classical shiatsu showing descriptions of basic and diploma courses, japanese instructors and qualified therapists in allied funtions, lists and links to s
http://www.shiatsu.nl

Sjamanistisch Genezer
Sjamanistisch Genezer
http://www.sjamanisme.be

Smashmassage
Smash is een organisatie gespecialeerd in het geven van massages op de werkplek en diverse massages, waaronder sport-, ontspannings massage en lypossage, in de praktijk of aan huis. tevens verzorgen wij sinds enige jaren een basis cursus, vervolg cursus, hotstone cursus en een stoel massage cursus.
http://www.smashmassage.nl

Trance Art
Tranceart (bewustzijn, heling en therapie) is een erkende hypnotherapie beroepsopleiding. je leert in drie jaar gedegen het vak hypnose- en regressietherapie. ook kun je bij tranceart in den haag terecht voor een training in intuitieve ontwikkeling (de conscious mind training) en met als vervolg een opleiding in aurareaden. na deze laatste opleiding kun je opgeleid worden tot trancetherapeut. tranceart organiseert ook bijscholing voor hypnotherapeuten en aurareaders. tranceart organiseert tevens de voice dialogue jaartraining en verzorgt diverse workshops en trainingen.
http://www.trance-art.nl

Voetreflexologie
Voetreflexologie zorgt ervoor dat de homeostase in balans komt. door middel van drukpunttechnieken behandel je specifieke zones. voetreflexologie: opleiding, korte cursussen en individueel therapie.
http://www.voetreflexologie.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid