Qi Gong en Tai Chi


paranormaal.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Qi Gong en Tai Chi
De Vlieren
De Vlieren
http://www.devlieren.org

Laoshan
Laoshan lebensplege wandelen meditatie tai chi qigong (chi kung) in prachtige kloosters in onbedorven natuur: vakanties met een extra dimensie! gezondheid, spiritualiteit, ontmoeting, tot rust komen en genezen, bergwandelen en natuurbeleving, ook voor 50 plus. eilanden met zon, zee, strand: middelllandse zee. bergen met bloemenalmen, watervallen en schitterende bossen: de alpen.
http://www.laoshan.nl

Long Feng
Long feng taiji en long feng praktijk voor chinese geneeswijze en long feng research institute
http://www.longfeng.nl

Qi Chat
De taiji quan en qigong school van geel bestaat sinds 1997. docente cora van geel is opgeleid aan het chinese instituut wuji in amsterdam onde leiding van sifu kong mien ho.
http://www.qi-chat.nl

Qigong Cirkel
Stichting qigong cirkel - stichting ter bevordering van energetische geneeskunsten, ontwikkeling van innerlijke energie en spirituele groei voor lichamelijke kracht en geestelijke gezondheid.
http://qigongcirkel.nl

Tai Chi
Tai Chi
http://www.taichi.nl

Taji Centre
Taijicentre.nl is de homepage van het 'taijiquan en qigong centre amsterdam'. deze school voor taijiquan (tai chi) en qigong (chi kung) wordt geleid door oscar muņoz galeano. de school biedt cursussen in verschillende vormen van qigong en in de oorspronkelijke chen stijl taijiquan. qigong is een ideale trainingsmethode voor de verbetering van de gezondheid (lichaamshouding, rsi, ademhaling, de werking van de interne organen, rugpijn). oscar is de enige door grootmeester chen xiao wang geaccrediteerde leraar in nederland.
http://www.taijicentre.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid